Evenementen
 

RVB,     de recreantenvolleybalvereniging in Bodegraven bestaat 30 JAAR
Juni 2014. RVB bestond 30 jaar. Niks toernooi, niks feestelijkheden, wel gezellige barbecue. Niet dat RVB geen toernooi wilde houden t.g.v. hun 30-jarig bestaan. De toernooicommissie heeft tientallen verenigingen uitgenodigd, maar slecht 4 clubs hebben gereageerd, waarvan één positief. Blijkbaar wil men niet meer op zaterdag volleyballen. Niet dat de leden er mee hebben gezeten. Met een zeer geslaagde avond werd ontspannen gesproken over hoe lang sommige leden al lid zijn van RVB, maar ook hoe zo langzaam maar zeker de lichamelijke klachten vanwege het ouder worden zich manifesteren. Dat alles onder het genot van een heerlijk hapje en drankje op het terrein van de Kaasboerderij van Gerrit en Irma de Graaf. De leden van RVB hebben de wens uitgesproken nog vele jaren als het kan in gezondheid en met het zelfde sportieve plezier hun volleybalavonden te mogen beleven.
In juni 2009 bestond de volleybalvereniging RVB uit Bodegraven 25 jaar. Daarom werd er op 4 april 2009 een groot volleybaltoernooi georganiseerd in de Sporthoeve. Op zaterdag 4 april van 12.00 uur tot 17.00 uur hebben de wedstrijden plaatsgevonden. Vanaf de tribune hebben vele belangstellenden en oud-leden de wedstrijden bijgewoond. Menige spannende wedstrijd werd er gespeeld. Ook na afloop was het een gezellig samenzijn van de deelnemende teams. Een compliment voor de wedstrijdleiding die het geheel voortreffelijk georganiseerd en geleid heeft. Menige deelnemende vereniging spreekt nu nog over de gezelligheid en de gastvrijheid die de jubilerende vereniging uitstraalt en hoog in zijn vaandel heeft staan. Eind augustus bij de startborrel van het nieuwe seizoen, die doorgaans vergezeld gaat met een heerlijke barbecue, heeft RVB de feestelijkheden afgesloten. Peter van der Steen was dit keer de gastheer en hij had samen met zijn vrouw Anke alles heel goed voorbereid. Alleen het weer wilde niet meewerken en daarom werd de eterij voortgezet in de gezellig aangeklede (en verbouwde) hooiberg. Een woord van dank aan Peter en Anke voor alle goede zorgen.

In juni 2004 bestond RVB 20 jaar. Op een sfeervolle manier is aan dit feit  aandacht gegeven. Ten huize van de familie van den Akker hebben we een heel gezellige barbecue gehad. Bijna iedereen met partner was aanwezig. Tot in de kleine uurtjes is er gegeten en zijn de onderlinge contacten weer versterkt. Op zo'n avond praat je ook eens over andere zaken dan volleybal.

Toen RVB 5 jaar bestond werd het 1e lustrumtoernooi georganiseerd . In Sporthal 'de Sporthoeve' werd met twee teams meegedaan aan het eigen toernooi. Compleet met eigen sponsors, gekleed in nieuwe outfit en goed spelend in een puik georganiseerd toernooi genoot elke deelnemer. Klik voor een korte impressie van het toernooi op'"wedstrijd RVB 1". Voor meer filmpjes klik op de volgende "link". wedstrijd RVB 2       opnieuw RVB 1      nog eens RVB 2       prijsuitreiking
Voor RVB was de koek nog niet op. Een leuke bowlingpartij met daarna een heerlijke steengrillavond completeerde het geheel.
 

Ook het 10-jarig bestaan is door RVB met veel plezier gevierd. Eerst werd het inmiddels jaarlijks terugkerend toernooi gehouden in de Sporthoeve. In twee poules werden de wedstrijden gespeeld. Een poule met wedstrijdteams en een poule met recreantenteams. Ook dit jaar was de motor achter de sponsoring weer Piet Meeuse. Voor elk team een beker is niet zomaar iets. En na afloop van het toernooi was er voor de leden van RVB een heerlijke barbecue bij Peter v.d. Steen achter zijn huis. Bij het derde Lustrumfeest bleek al, dat het steeds moeilijker werd om teams bij elkaar te krijgen voor een toernooi. Niet dat RVB daar voor hun 15-jarig bestaan niet in slaagde. Het werd opnieuw een groot succes met voor elk team weer een beker, of je nu laatste werd of eerste. Ook na afloop weer een gezellig samenzijn met alle leden, ditmaal bij Frans van de Akker.


RVB staat overigens al bekend als liefhebber van gezelligheid en de twee keer per jaar, dat zij dat wat uitgebreider vieren, zijn dus geenszins bijzonder. Het wedstrijdteam van RVB heeft hier al helemaal een bijzonder tintje aan gegeven. Want elke thuiswedstrijd wordt thans steevast afgesloten met een gezamenlijke afsluiting. Hier wordt niet alleen met de tegenstander de wedstrijd nabesproken, maar onder het genot van een hapje en een drankje, alweer uitgekeken naar de volgende sportieve ontmoeting.
                                                                                        Wedstrijdborrel met VCR 3

Vanwege het 20-jarig bestaan van RVB is het wedstrijdteam volledig in het nieuw gestoken. De sponsor hiervoor is "Injection Nederland BV". Een woord van dank gaat uit naar Piet Meeuse die zich weer veel moeite heeft getroost om deze sponsoring rond te krijgen. Ook onze nieuwe sponsor hartelijk dank.